Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Να δείξουμε χαρακτήρα"

Η συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του "δικεφάλου' κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Super League...

Για τον αγώνα στα Τρίκαλα και την διαχείριση του roster: «Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω κάτι παραπάνω, τόσο από τους παίκτες όσο και γενικά από την ομάδα. Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς όπως είδαμε πολλές ομάδες είτε έχασαν είτε έφεραν ισοπαλία στην συγκεκριμένη φάση με ομάδες από την Β Εθνική. Αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο. Εμείς είμαστε εντός του στόχου στο Κύπελλο και θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί, όμως περίμενα κάτι παραπάνω από την εικόνα της ομάδας.»

Για το αν κρατάει κάτι από την εμφάνιση κόντρα στον ΑΟΤ: «Έπαιξαν παιδιά που είχαν να πάρουν παιχνίδια πολύ καιρό και ήταν παίκτες που μεταξύ τους μπορεί να μην έχουν παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Όπως είπα και χθες αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε πολύ αμυντικά με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, γεγονός που έκανε δύσκολο το να φτάσουμε στην περιοχή του αντιπάλου και να κάνουμε ευκαιρίες.»

Για το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να πει δημόσια από όσα συζήτησε με τον μεγαλομέτοχο: «Όχι. Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι.»

Για την εισαγγελική παρέμβαση: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Περιμένω να πάμε εκεί.»

Για το κλίμα στην ομάδα: «Αυτή την στιγμή δεν είναι περίεργα τα πράγματα στην ομάδα. Είναι ομάδα είναι καλά και δεν έχει κανένα πρόβλημα, πέρα από το αγωνιστικό πρόβλημα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι κάτι καθαρά ποδοσφαιρικό και δουλεύουμε ώστε να το διορθώσουμε. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο.»

Για το κενό που αφήνει ο Τζαβέλλας και αν θα καλυφθεί αυτό από τον Χατζηισαΐα: «Μπορεί να γίνει και αυτό. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ήταν να φύγει μέχρι το τέλος Αυγούστου αλλά έμεινε εδώ. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και θα αποφασίσουμε αν θα καλύψουμε το κενό με αυτόν. Θα αποφασίσουμε γι αυτό τις επόμενες μέρες και θα δούμε πως θα κινηθούμε.»

Για το αν υπολογίζει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν κοπεί αρχικά: «Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έχουμε πολλά παιχνίδια στις επόμενες 15 μέρες και σκεφτόμαστε μόνο αυτά.»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση. Είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες που θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους. Τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που έχουμε καταφέρει στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα.»

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη: «Θέλω να δείξουμε αυτό που δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια. Να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε κόντρα και σε άλλες ομάδες. Να δείξουμε χαρακτήρα και να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν γίνουν όλα αυτά, όπως είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν, θα έρθει και το αποτέλεσμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.