Header Ads

Header ADS

Βράβευση Βασιλακάκη - Best Goal

Η βράβευση του Θοδωρή Βασιλακάκη για το best goal της 7ης αγωνιστικής
Το βραβείο του Best Goal της 7ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Θοδωρή Βασιλακάκη της Ξάνθης, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημέστης. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης δήλωσε...

Για το γκολ: Ήταν περισσότερο το ένστικτο μου που λειτούργησε για να πετύχω το γκολ αυτό. Είδα τη μπάλα να έρχεται, είδα τον τερματοφύλακα λίγο έξω από την εστία του και δοκίμασα το σουτ. Η πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα δικαίωσε την επιλογή μου.

Για την συνέχεια: Αυτό το γκολ μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις εκτός έδρας. Ωστόσο είναι ακόμα νωρίς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, αφού δεν έχουμε διανύσει ούτε το 1/3 του. Το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε καλά μια και είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι και τα ωραία γκολ, αλλά και οι διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο θα συνεχιστούν, αν επιμείνουμε στη δουλειά που γίνεται. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα.

Για το πρόβλημα στα εντός έδρας ματς: Στην Ξάνθη το πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι το παιχνίδι μας μοιάζει προβλέψιμο. Αυτό μας αγχώνει κάπως και πρέπει να το διαφοροποιήσουμε για να σκοράρουμε και στο γήπεδο μας. Αυτή την περίοδο όμως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και με τον Αστέρα Τρίπολης πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα πάρουμε την πρώτη νίκη στο γήπεδο μας.

Από την πλευρά του ο Χατζημέστης είπε: Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω ένα καλό παιδί κι έναν καλό παίκτη όπως ο Βασιλακάκης να βραβεύεται για μια σπουδαία επιτυχία. Εμείς χαιρόμαστε για κάθε γκολ της ομάδας και για τις μεγάλες νίκες όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στον Θοδωρή εύχομαι να συνεχίσει να σκοράρει όμορφα γκολ και να προσφέρει στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.