Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε και ο Τσίμιροτ

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το 2019 ο Γκόικο Τσίμιροτ
Μετά τον Παναγιώτη Γλύκο και ο Γκόικο Τσίμιροτ επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019. Το συμβόλαιο του έληγε το 2018 και κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο επεκτάθηκε γι’ ακόμα ένα χρόνο. Ο διεθνής Βόσνιος μέσος θα παραμείνει στην Τούμπα ως το 2019.

Στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ ο 23χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 25 συμμετοχές, έδωσε 257 πάσες, έκανε 75 κλεψίματα, πέρασε τέσσερις ασίστ και σημείωσε ένα γκολ. Το γκολ της χρονιάς όπως το ψήφισαν τόσο οι επισκέπτες του paokfc.gr όσο και οι συμπαίκτες του που του χάρισαν τον τίτλο του Players’ Best Goal of the Season. Μετά την υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας του με τον "δικέφαλο", ο Τσίμιροτ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (paokfc.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ για άλλο ένα χρόνο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον κ. Σαββίδη, τον κ. Μίχελ, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους δουλεύουν για μας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου. Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ. Συνάντησα μια οικογένεια που με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στο σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο που πραγματικά το αξίζει γιατί είναι δίπλα μας ακόμα και στα δύσκολα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.