Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-3 (video)

Φιλική εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-0
Σε φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 3-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, αλλά ο Μπρκιτς με δύο καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες πέρα από την φάση του γκολ.

Στο 31ο λεπτό ο Τσίμιροτ έδωσε προωθημένη μπαλιά στο Μάτος, ο οποίος έβγαλε σέντρα από δεξιά κι ο Πέλκας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, έχοντας νέα πρόσωπα στο παιχνίδι του Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ και Περέιρα. Ο τελευταίος στο 54' μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-2.

Στο 60' ο Ίβιτς άλλαξε και την υπόλοιπη 11άδα αφήνοντας μόνο τον Μπρικτς στο γήπεδο. Στο 62' ο Κάκκο έβγαλε τετ α τετ τον Μαφουτά, ο οποίος αστόχησε. Η απειλή των Σερραίων ξύπνησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με Μπίσεσβαρ και Περέιρα, για να έρθει ο Τιάμ στο 71' από κοντά να κάνει το 0-3, μετά από ασίστ του Κίτσιου.

Η σύνθεση του "δικεφάλου": Μπρκιτς, Γιαννούλης (60’ Κοροβέσης), Μάτος (60' Κίτσιου), Τζαβέλλας (60' Μαλεζάς), Βαρέλα (60' Πούγγουρας), Κάνιας (46' Σάκχοφ ), Τσίμιροτ (60’ Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (60' Τιάμ), Κάμπος (60' Μυστακίδης), Κουλούρης (46' Περέιρα).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.