Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Πίσπας

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Σωτήρης Πίσπας
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός γνωστοποίησε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου του Σωτήρη Πίσπα. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 2,5 ετών. Λίγο μετά την υπογραφή ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

«Στον Παναθηναϊκό μπήκα το 2008. Με προτροπή του παππού μου πήγα σε ανοιχτά δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονιά. Μια προπόνηση ήταν αρκετή. Την επόμενη ημέρα εντάχθηκα στο σύλλογο. Είχα πρώτο προπονητή τον κ. Ταράση. Από την πρώτη στιγμή έπαιζα σέντερ φορ. Τελειώνοντας η περσινή σεζόν όταν ήμουν αναπληρωματικός, έβαλα στόχο να παίξω βασικός στην Κ-20. Και αυτό συνέβη.

Περίμενα ότι θα υπέγραφα κάποια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Ήξερα ότι θα προπονούμαι με την Κ20. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Το επαγγελματικό συμβόλαιο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσω για την καθιέρωσή μου και να παλέψω για να πάρω ευκαιρίες.

Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα μου δοθεί η ευκαιρία. Ο προπονητής μου είπε να προπονούμαι σκληρά και θα έρθει η ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω πολύ στην σειρά μου, τους γεννηθέντες το 1998, τον Μίγγο, τον Μπουζούκη, τον Ξενόπουλο που ήδη έχουν γίνει επαγγελματίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.