Header Ads

Header ADS

Ο ΠΣΑΠ στην γενική συνέλευση της FIFPro

Με την συμμετοχή του ΠΣΑΠ πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της FIFPro στην Κόστα Ρίκα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της FIFPro στην Κόστα Ρίκα, με συμμετοχή και εκπροσώπηση και του Π.Σ.Α.Π. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών, αναγνωρίζοντας την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, σε παγκόσμιο επίπεδο, προχώρησε, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της, σε αλλαγή του καταστατικού της. Πλέον, από το 2017, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών θα μετέχουν όχι 11, αλλά, 13 άτομα και τα δύο νέα μέλη, υποχρεωτικά, θα είναι γυναίκες.

Τα δύο νέα μέλη, θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλα τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FIFPro. Δεν πρόκειται να υπάρξουν περιορισμοί εθνικότητας στις υποψηφιότητες ενώ η εκλογή των γυναικών - μελών του Δ.Σ. της FIFPro θα πραγματοποιηθεί στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει το 2017 στο Κάιρο.

Στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της FIFPro, όπου ο Π.Σ.Α.Π. εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Πούλιο και τον Γενικό Γραμματέα και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν η στρατηγική των σχέσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, οι αλλαγές που σχεδιάζουν για τις διοργανώσεις τους, FIFA και UEFA, όπως και η προετοιμασία ευρύτερων αλλαγών στο καταστατικό της FIFPro. Το ετήσιο βραβείο αξίας (Merit Award) μαζί με επιταγή 25.000 ευρώ, δόθηκε στην Εθνική ομάδα Γυναικών του Αφγανιστάν.

Οι εκπρόσωποι των 60 Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών, που πήραν μέρος στην Γενική Συνέλευση της FIFPro στην Κόστα Ρίκα, με την ολοκλήρωση των εργασιών της, είχαν την ευκαιρία να... θυμηθούν την τέχνη τους, σε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα των Divisions Europe - Asia - Oceania, με προπονητή τον Σταμάτη Συρίγο, που επελέγη από τους συναδέλφους του για αυτό τον ρόλο και μεταξύ των ποδοσφαιριστών τον Κώστα Πούλιο, αντιμετώπισε την ομάδα των Divisions America - Africa.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.