Header Ads

Header ADS

Γλύκος: "2η οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ"

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γλύκου για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ
Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Παναγιώτης Γλύκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (paokfc.gr):

«Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από την στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες.

Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.