Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Ελλάδα - Λευκορωσία 0-1 (video)

Φιλική εντός έδρας ήττα για την Εθνική Ελλάδος από την Λευκορωσία με 1-0
Ηττήθηκε με 1-0 η Εθνική Ανδρών από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την Βοσνία - Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Παλιτσέβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, το οποίο απέτρεψε ο Γλύκος αποκρούοντας με τα πόδια την μπάλα ύστερα από πλασέ του Λαπτσέου.

Στο 70ο λεπτό ο Φορτούνης απείλησε με σουτ στο ύψος της περιοχής, αλλά ο Τσέρνικ έπεσε την αριστερή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Ύστερα από δύο λεπτά, ο Διαμαντάκος από πλεονεκτική θέση επιχείρησε σουτ, με το οποίο έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Άγγλος διαιτητής της αναμέτρησης Κρεγκ Πόουσον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κορνιλένκο, Σιτάου, Μαρτίνοβιτς, Παπασταθόπουλο.

Αναμέτρηση: Ελλάδα - Λευκορωσία 0-1
Σκόρερ: Παλιτσέβιτς (14')
Ημερομηνία: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:15
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Εισιτήρια: 3.108

Ελλάδα: Γλύκος, Παπαδόπουλος (86' Τοροσίδης), Τζιόλης, Καρέλης, Μανιάτης (46' Ταχτσίδης), Βέλλιος, Γιαννιώτας (68' Φορτούνης), Μάνταλος (46' Διαμαντάκος), Σταφυλίδης (74' Τζαβέλλας), Σάμαρης (46' Παπασταθόπουλος), Οικονόμου.

Λευκορωσία: Τσέρνικ, Σιτάου, Παλιακού (46' Βαλάτζκο), Παλιτσέβιτς (46' Μαρτινόβιτς), Σαβίτσκι (72' Ρίος), Χλεμπ (56' Χαρτζέιτσουκ), Νιακάιτσουκ, Κέντις (61' Κόρζουν), Μαγιέσκι, Φιλιπένκα, Λαπτσέου (61' Κορνιλένκο).

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)
Α' Βοηθός: Στιβ Τσάιλντ (Αγγλία)
Β' Βοηθός: Γκάρι Μπέσγουικ (Αγγλία)
4ος διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.