Header Ads

Header ADS

EURO U19: Ελλάδα - Λουξεμβουργο 5-0

Εύκολη επικράτηση, με 5-0, της Εθνικής Ελπίδων επί του Λουξεμβούργου
Με το ευρύ 5-0 επικράτησε η Εθνική Νέων της αντίστοιχης του Λουξεμβούργου στον δεύτερο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, που διεξάγεται στην Ουαλία. Πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Λημνιός, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό τη αναμέτρησης, στο 15' με δική του ασίστ ο Μίγγος σημείωσε το 2-0 και στο 21' τριπλασίασε τα τέρματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ενώ οι ρυθμοί έμοιαζαν να πέφτουν, ο Παυλίδης διεύρυνε το σκορ για την Ελλάδα με δύο γκολ στο 66' και στο 73'. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάιλο Στογιάνοβ από τη Βουλγαρία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ντα Κόστα, Μπράντεμπουργκερ, Σμιτ, Μιλόγεβιτς και Ρέτσο, ενώ στο 89΄ απέβαλε τον Ντούμπλιν με απευθείας κόκκινη.

Ελλάδα: Σιαμπάνης (46΄ Καπετάνος), Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος, Σταθόπουλος (34' Μιλόγεβιτς), Παυλίδης, Βρουσάι (72' Οικονομίδης), Νικολάου, Πανάγου.

Λουξεμβούργο: Ζιάνγκ, Μπράντεμπουργκερ, Χέινζ, Σίμον, Κάρλσον, Ντούμπλιν, Σμιτ, Οστρόβσκι (74' Ντουριάτι), Κλάιν (57' Μπους), Τινέλι (64' Μπέλιτς), Ντα Κόστα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή τους προσπάθεια και από τη σοβαρότητα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Σε μία προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Ήρθαμε στην Ουαλία με μοναδικό στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση και χαίρομαι που αυτήν τη στιγμή είμαστε εντός στόχου.» Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.