Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1 (video)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΛ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με πέναλτι του Ιωαννίδη, σε φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Jovanovic. Η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ναζλίδη επίσης με εκτέλεση πέναλτι.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 12η

Αναμέτρηση: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: Ιωαννίδης (17') / Ναζλίδης (77' πέναλτι)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1
Ημερομηνία: Σάββατο 26/11/2016
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Τηλεοπτική μετάδοση: NS1

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (68' Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φάτιον, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό).

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Α' Βοηθός: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Β' Βοηθός: Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Μανούχος (Αργολίδας)



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Super league.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι' αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό. Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι' αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση. Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής… Η κάθαρση είναι εδώ!!!»

Ανακοίνωση - απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Ο Αστέρας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις γραφικότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ωστόσο, θα αναμένει μια νεότερη γραφική ανακοίνωση, στην οποία θα γίνεται σχολιασμός και στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Λάρισα, σε έναν αγώνα στον οποίο ο Αστέρας είχε 70% κατοχή, δύο (2) δοκάρια και 20 τελικές. Ευτυχώς η αναμέτρηση μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά και ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.