Header Ads

Header ADS

Ο Μπίτον σφυρίζει στην Τούμπα

Ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ
Τον Σκωτσέζο ρέφερι, Τζον Μπίτον, όρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ως "άρχοντα" της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Τζον Μπίτον γεννήθηκε στο Μάδεργουελ της Σκωτίας στις 9 Ιανουαρίου του 1982. Εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ενώ έγινε διαιτητής το 2001. Πήρε προαγωγή για την μεγάλη κατηγορία το 2005.

Ξεκίνησε την διεθνή του καριέρα με παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων, σφυρίζοντας τον Ιούλιο του 2012 για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Europa League. Την περσινή σεζόν πήρε το βάπτισμα του πυρός και σε παιχνίδια ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, διευθύνοντας τα Μπορντό - Ρουμπίν Καζάν και Ντιναμό Μινσκ - Σεβίλλη.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καραμπάγκ θα είναι το πρώτο του φετινό στην συγκεκριμένη φάση. Βοηθοί του στην Τούμπα θα είναι οι συμπατριώτες του Άλαστερ Μάθερ - Ντάγκλας Πότερ, επιπρόσθετοι οι Στίβεν ΜακΛιν - Ντόναλτ Ρόμπερτσον και τέταρτος ο Σον Καρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.