Header Ads

Header ADS

UEFA: O Θεοδωρίδης μόνιμος Γ.Γ.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μόνιμος γενικός γραμματέας της UEFA
Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, που συνεδρίασε στην Αθήνα, επιβεβαίωσε την τοποθέτηση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη ως μονίμου γενικού γραμματέα της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Την σχετική πρόταση που έγινε αποδεκτή από τα μέλη της Ε.Ε. έκανε ο νέος πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Επιπλέον, η Ε.Ε./UEFA αποφάσισε ότι ο τελικός του Champions League περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου στις 26 Μαΐου 2018, ενώ ο τελικός του Super Cup 2018 θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Λιλεκούγια» του Ταλίν στις 18 Αυγούστου 2016. Όσον αφορά τον τελικό του Europa League περιόδου 2017-2018, η απόφαση για την πόλη και το στάδιο που θα διεξαχθεί θα ληφθεί εν ευθέτω χρόνο.

Τέλος, αποφασίστηκε να βραβευθούν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην τελική φάση του EURO 2016 και την συνεισφορά τους ώστε η διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας να είναι μια πραγματική γιορτή, οι Π.Ο. Ισλανδίας, ΕΪΡΕ, Βόρειας Ιρλανδίας και Ουαλίας.

Σχολιάζοντας την απόφαση ο Τσέφεριν τόνισε πως: «το EURO 2016 ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου και αυτή η απόφαση είναι το δικό μας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και το πάθος των φιλάθλων σε αυτή τη γιορτή στη Γαλλία. H UEFA θέλει να επιβραβεύσει ορισμένες ομάδες φιλάθλων που ήταν ιδιαιτέρως ενθουσιώδεις και παθιασμένοι. Ταυτόχρονα συγχαρητήρια και στις Ομοσπονδίες που θα βραβευθούν γι αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.