Header Ads

Header ADS

Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ 1-2 (video)

Σημανιτκή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς με 2-1 για το Europa League
Σε ένα μέτριο μεν, αποδοτικό δε ματς για τον ΠΑΟΚ, ήρθε μια εκτός έδρας νίκη με 2-1, που δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά πολύ διαβασμένος απέναντι στην Λίμπερετς και απέδρασε με ένα σημαντικό διπλό.

Η Λίμπερετς έδειξε τα δόντια της στο 41ο δευτερόλεπτο, όταν άνοιξε και το σκορ με γρήγορη αντεπίθεση. Αυτό το γκολ δεν πάγωσε τον "δικέφαλο", ο οποίος με ψυχραιμία έψαξε να "χτίσει" το δικό του παιχνίδι. Με βολέ ο Γλύκος βρήκε τον Ροντρίγκες μόνο του και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 9ο λεπτό. Ήταν η ώρα του Κλάους να ισοφαρίσει. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς φάσεις, με αρκετά φάουλ και με τις ομάδες ισόπαλες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η επανάληψη, με την Λίμπερετς να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες. Κι ενώ το ματς πλησίαζε στο τέλος, ο Κλάους είδε τον Λέοβατς να σεντράρει, πάτησε δυνατά, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-2 στο 82ο λεπτό! Η νίκη θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά ο Ροντρίγκες μόνος του, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκεται στην... επίθεση, έστειλε την μπάλα άουτ στις καθυστερήσεις! Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην 3η ομάδα σε δυναμικότητα του γκρουπ.

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Τσούφαλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (Καραφιάτ 73'), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (Εκπάι 46'), Μπαρτόσακ (Μπάρος 79'), Λάτκα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (73' Τιάμ), Κάμπος (59' Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (87' Κρέσπο).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Αναμέτρηση: Λίμπερετς - ΠΑΟΚ 1-2
Σκόρερ: 1' Κομλιτσένκο / 10', 82' Αθανασιάδης πέναλτι

Αναμέτρηση: Φιορεντίνα - Καραμπάγκ 5-1
Σκόρερ: 39', 45' Μπαμπακάρ, 43' Κάλινιτς, 63', 78' Ζάρατε / 91' Εντοβού

Η βαθμολογία στον 10ο όμιλο:
1. Φιορεντίνα 4
2. ΠΑΟΚ 4
3. Λίμπερετς 1
4. Καραμπάγκ 1

Η επόμενη -3η- αγωνιστική (Πέμπτη 20/10/2016):
Αναμέτρηση: Καραμπάγκ - ΠΑΟΚ (18:00)
Αναμέτρηση: Λίμπερετς - Φιορεντίνα (20:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.