Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Θα πάμε για την νίκη"

Συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στην κάμερα του Novasports για την επικείμενη αναμέτρηση του "δικεφάλου" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την μάχη εναντίον της Φιορεντίνα και τον Παναγιώτη Γλύκο...

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο του Europa League. Πήραμε έναν βαθμό παίζοντας ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κρατάω σίγουρα την θέληση και την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες μου και έτσι θέλω να συνεχίσουμε.»

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που είχε το παιχνίδι κόντρα στους "Βιόλα": «Γενικά ήταν μία δυνατή και ποιοτική ομάδα, με ψηλούς παίκτες και δυνατά κορμιά. Η μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς ήταν οι στημένες φάσεις. Περίμενα λόγω του ύψους των αντιπάλων, ότι θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Είχαμε μερικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν και πολλοί ποιοτικοί παίκτες μπροστά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε απειλήσουν. Η ομάδα όμως στο σύνολό της δούλεψε τακτικά καλά και είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κάναμε.»

Για την αλλαγή συστήματος και θα το ξαναδούμε στο μέλλον: «Κάθε φορά εξαρτάται από τον αντίπαλο η τακτική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού. Είδα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα και αποφάσισα να αλλάξω σχηματισμό. Τους κρατήσαμε μετά την αλλαγή και δεν δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε.»

Για τις συνεχόμενες αναμετρήσεις: «Για τον λόγο αυτό προετοιμαζόμασταν επί δυόμιση μήνες. Θέλαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και νομίζω είμαστε έτοιμοι για συνεχόμενους αγώνες. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε και με το γεγονός ότι όλοι είναι διαθέσιμοι. Όλοι κάνουν την δική τους προσπάθεια για να παίξουν κάτι που είναι σημαντικό για μένα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες.»

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχω εικόνα από τον αντίπαλο και τον γνωρίζω καλά, όπως και τον προπονητή του τον οποίο τον είχα και σαν παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Μετά την αποτυχία να πάρουν κάτι στην πρεμιέρα σίγουρα θα προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποια πράγματα. Βέβαια δεν μας απασχολεί αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και θα πάμε για την νίκη. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και να έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Πάντα το επόμενο είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Τρίπολη να παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ ικανό αντίπαλο.»

Για τον Γλύκο: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι αυτή από την οποία ξεκινά η ομάδα. Από εκεί χτίζονται όλα. Ο Γλύκος είναι ένας παίκτης που βρίσκεται χρόνια στην ομάδα. Δουλεύει σκληρά καθημερινά και γνωρίζει πολύ καλά τι είναι ΠΑΟΚ. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας και η δουλειά του βγαίνει στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του και κυρίως με την δουλειά του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.