Header Ads

Header ADS

Εθνική: Διαπιστεύσεις για Κύπρο & Εσθονία

Τρόποι διαπίστευσης των ΜΜΕ για τα παιχνίδια της εθνικής με Κύπρο και Εσθονία
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τις αντίστοιχες της Κύπρου στις 07/10/2016 (εντός) και της Εσθονίας στις 10/10/2016 (εκτός), αμφότεροι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην διεύθυνση accreditations@epo.gr μέχρι την Παρασκευή 30/09/2016, στις 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ξεχωριστό αίτημα για κάθε αγώνα.

Στα αιτήματα που θα στείλουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να αναγράφουν στην ένδειξη «θέμα» ή «subject» του email τους την φράση «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ή ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΘΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ» και να έχουν επισυνάψει συμπληρωμένο το αρχείο με τα πραγματικά στοιχεία τους, είτε το αίτημα είναι για μία διαπίστευση είτε για περισσότερες (αν είναι για περισσότερες, απαιτείται η συμπλήρωση ανάλογου αριθμού στοιχείων).

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την έγκριση ή όχι του αιτήματός τους, καθώς επίσης για τις ημερομηνίες, ώρες και σημεία παραλαβής των διαπιστεύσεων που θα εκδοθούν. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ όπως σεβαστούν την προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων. Επισημαίνεται ότι κανένα εκπρόθεσμο αίτημα δεν θα γίνει δεκτό, όπως επίσης όσα αιτήματα δεν σταλούν στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.