Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μπράνκο Όστοιτς

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μπράνκο Όστοιτς
Μια ακόμη μεταγραφή, είναι έτοιμος να κλείσει ο ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο, πρώην παίκτη της Βέροιας, Μπράνκο Όστοιτς, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ: «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και εφ' όσον υπάρξει οριστική συμφωνία, να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΟΦΗ».

Ο Όστοιτς αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος. Έχει ύψος 1,87μ. και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια. Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Συμφωνία με Βασίλη Βαλλιάνο

Στο πρόσωπο του Βασίλη Βαλλιάνου, καταλήγει ο ΟΦΗ για τον αριστερό ακραίο αμυντικό, που αναζητούσε. Ο 28χρονος αριστερός μπακ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και όπως ανακοινώθηκε: «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την κρητική ομάδα».

Ο Βαλλιάνος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην Α' Κύπρου, με την Ενωση Παραλιμνίου και είχε 26 συμμετοχές. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 11/09/1988. Έχει αγωνιστεί στην Γερμανία σε Σεν Πάουλι και Λούμπεκ, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Κ20 της ΑΕΚ, στην Παναχαΐκή και τον ΑΟ Χανιά.

Ανανέωσε ο Κασμερίδης

Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι η 11η ανανέωση του ΟΦΗ, απο το roster της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Football league. O 30χρονος γκολκήπερ θα πλαισιώσει τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη. Ο Κασμερίδης, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία ενός έτους και θα βρίσκεται την Δευτέρα (18/07) στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με την παραμονή του Αλέξη Κασμερίδη ο ΟΦΗ έφτασε στις 11 ανανεώσεις, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν και οι Χαντί, Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός. Ενώ, έχουν γίνει και 6 μεταγραφές με τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Όγκμποε, να έχουν ήδη συμφωνήσει με την Κρητική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.