Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Έκλεισε τον Νίκο Βρεττό από τον ΠΟΑ

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ, Νίκο Βρεττό, απέκτησε ο ΟΦΗ
Κίνηση επένδυσης για το μέλλον, έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον ΠΟΑ, για τον 21χρονο ταλαντούχο επιθετικό Νίκο Βρεττό. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά απο συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα. Ο Νίκος Βρεττός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας, θα αποφασίσει αν ο παίκτης παραμείνει οριστικά το ρόστερ του ΟΦΗ για τη φετινή περίοδο ή αν θα παραμείνει στον ΠΟΑ, ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι.

Οι σχέσεις της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ με το φίλο σωματείο του ΠΟΑ, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ, επισημαίνοντας ακόμη πως «στόχος του ΟΦΗ είναι να παρακολουθεί ότι καλό υπάρχει στις μικρές ηλικίες στην Κρήτη, να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και να μην επαναλληφθεί το φαινόμενο, παίκτες με μέλλον, να καταλήγουν σε ομάδες εκτός του νησιού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.