Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - Silvolde 9-2 (video)

Άνετη φιλική επικράτηση του Αστέρα Τρίπολης επί της Silvolde με 9-2
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Silvolde με 9-2 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Το πρώτο γκολ της σεζόν σημείωσε ο Δημούτσος στο 10ο λεπτό με ωραίο πλασέ έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Στο 23' ο Mazza έβγαλε μπροστά σε κενή εστία τον Καλτσά για το 2-0', ενώ στο 37' οι ρόλοι άλλαξαν με τον Καλτσά να κάνει την σέντρα και τον Mazza να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση για το 3-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο τέρματα του Τσιλιανίδη (44', 45') σε ασίστ του Mazza και Κώτσιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Bouwman κατάφερε να μειώσει σε 5-1 στο 51', με τον Ιωαννίδη στο 62' να πετυχαίνει το έκτο τέρμα για τον Αστέρα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής της Silvolde έκανε το 6-2 λίγα λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Νίκος Ιωαννίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 7-2 στο 81' με γυριστό σουτ! Η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε ακόμα δύο τέρματα για το τελικό 9-2, στο 86' με πλασέ του Ιωαννίδη και στο 90' με τον Stanisavljevic σε ασίστ του Τσιώλη.

Αστέρας (πρώτο ημίχρονο): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Iglesias (20' Hamdani), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας.

Αστέρας (δεύτερο ημίχρονο): Καπετάνος (75' Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής), Sefil, Igor (80' Αssen), Hamdani (70' Νάτσης), Chaves, Stanisavljevic, Τσιώλης, Nico Fernandez, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Bronsvoort
Α' Βοηθός: Vander Leij
B' Βοηθός: De Gucht


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.