Header Ads

Header ADS

Women's EURO: Ουκρανία - Ελλάδα 2-0

Women's EURO: Ουκρανία - Ελλάδα 2-0
Την ήττα, με σκορ 2-0, γνώρισε η Εθνική Γυναικών από την αντίστοιχη της Ουκρανίας, σε εκτός έδρας αναμέτρηση που διεξήχθη στο Arena Lviv για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017. Η Ουκρανία προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την Απανατσένκο (φάουλ της Πελετίδου στην Κοζιρένκο) και σφράγισε την νίκη της στο 44' με την Μποϊτσένκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ελληνίδες παίκτριες έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ειδικότερα στο δεύτερο μισό του ματς, με σημαντικότερη το δοκάρι της Νάτη στο 48'. Η διαιτητής της αναμέτρησης Λιν Άντερσον (από την Σουηδία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Κοζιρένκο, Πελετίδου και Νάτη.

Ουκρανία: Ζβάριτς, Μπασάνσκα, Ιβανίσιν, Πέκουρ, Μποϊτσένκο (79' Όβντιτσουκ), Ρομανένκο (64' Κίμιτς), Άντρουστσακ, Απανατσένκο, Βασίλιουκ, Κοζιρένκο (90' Καλίνινα), Κράβετς.

Ελλάδα: Πελετίδου, Κακαμπούκη, Βλασιάδου, Νάτη, Κόγγουλη, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Παπαδοπούλου (84' Παντελιάδου), Μωραϊτου (75' Κοκοβιάδου), Μάρκου, Γεωργίου (56' Κοτσάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.