Header Ads

Header ADS

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας
O Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει στον πάγκο του ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά στην Football league, με στόχο την επιστροφή της Κρητικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία. Η συμφωνία επικυρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/06) μετά απο συνάντηση που είχε ο προπονητής του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Αντίπα Σηφάκη και του υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη. Στην συνάντηση υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ αναφέρει: «Με το Νίκο Νιόπλια θα πορευθεί ο ΟΦΗ και την προσεχή χρονιά στην Football league. Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) μεταξύ του προπονητή του ΟΦΗ, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Αντίπα Σηφάκη και του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Το πλάνο του ΟΦΗ με στόχο την επιστροφή του στην Super League συνεχίζεται.»

Νιόπλιας: «Να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει»

Σε δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) ο Νιόπλιας ανέφερε για την παραμονή του στην Κρητική ομάδα:

«Ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τα βρίσκαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο που είχαμε και πριν απο 4 μήνες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Από σήμερα ξεκινάει η δουλειά, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί όπου σαν σύλλογος αξίζει να βρίσκεται. Βάλαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, κάποια σημαντικά πράγματα κάτω, γιατί πρέπει πλέον να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικά πλαίσια, σαν ομάδα.

Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και θα γίνουν, γιατί έχουμε το χρόνο και είναι ακόμη νωρίς, προκειμένου να δουλέψουμε προς το καλύτερο. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ένα οργανισμός όταν δουλεύει επαγγελματικά, έρχονται πιο γρήγορα, οι επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.