Header Ads

Header ADS

Ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Αστέρα (video)

Ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Αστέρα (video)
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αθανασιάδης, γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στην Θεσσαλονίκη. Στην καριέρα του μετρά 62 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα του Πανθρακικού. O Έλληνας τερματοφύλακας επέλεξε το νούμερο 30 για την φανέλα του.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα: «Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ με πίστεψαν και θέλω να τους δικαιώσω. Μπορεί να έχω παίξει αρκετά ματς στην Super League, αλλά πλέον ο Αστέρας είναι μια νέα σελίδα για μένα. Το επίπεδο είναι ψηλότερο, σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και πίεση και πρέπει να φανώ αντάξιος. Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα με υγεία και είπα αμέσως το ναι.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2011-2012 → Ηρακλής
2012-2016 → Πανθρακικός 62



Στο προπονητικό τιμ ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου

Στο προπονητικό τιμ του Αστέρα ανήκει πλέον ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ως μεταφραστής του Μάκη Χάβου. Ο Μανιάτογλου, για πολλά χρόνια, αποτέλεσε συνεργάτη και μεταφραστή του Φερνάντο Σάντος σε Εθνική Ελλάδας (Euro 2012, Mundial 2014), ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ενώ στον Παναθηναϊκό δούλεψε στο πλευρό του Jesualdo Peseiro και στον Παναιτωλικό μαζί με τον Leonel Pontes. Το νέο μέλος της οικογένειας του Αστέρα γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1983, είναι κάτοχος διπλώματος μεταφραστή και μιλά Ισπανικά, Πορτογαλικά και Αγγλικά. Επίσης, είναι κάτοχος UEFA A, B, C.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.