Header Ads

Header ADS

Νίκη πρωτιάς ο ΟΦΗ

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε το πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο ΟΦΗ πήρε αυτό που "κυνηγούσε" εδώ και καιρό. Την πρωτιά στην κατηγορία. Η Κρητική ομάδα πέρασε με το διπλό απο τον Άλιμο (0-1) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Φωστήρα στην Επισκοπή (1-1), ο ΟΦΗ ξέφυγε με δυο βαθμούς στην κορυφή, ενώ υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ, όπου ο ΟΦΗ με νίκη ή ισοπαλία κατακτάει το πρωτάθλημα και παίρνει την άνοδο!

Ο ΟΦΗ -πέραν το γκολ- είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τελικά το γκολ του Πόποβιτς στο 27ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ, αλλά και το «χρυσό» τρίποντο.

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο και σημάδεψε και δυο φορές τα δοκάρια (38' και 43'). Ο πάντα δραστήριος Καλέ στο 25', πλάσαρε ιδανικά, με το δεξί πόδι στην απέναντι γωνία, αλλά η ρίζα σταμάτησε στην ρίζα της δοκού. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και παρ' ότι δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «τελειώσει» το ματς νωρίτερα, τελικά κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Ένα «σφίξιμο» που ένοιωσε ο Κώτσιος στο 72' και αντικαταστάθηκε απο το Νίκο Νιόπλια, θα αξιολογηθεί την Δευτέρα απο το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, αλλά σε πρώτη φάση δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, που μπορεί να στερήσει την συμμετοχή του αμυντικού του ΟΦΗ, απο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Δραγάτη, Γουρνιά, Καραθανάση.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2015-2016
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 29η

Αναμέτρηση: Τράχωνες - ΟΦΗ 0-1
Σκόρερ: Πόποβιτς (27')
Ημερομηνία: Κυριακή 15 Μαΐου 2016
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Αλίμου

Τράχωνες Αλίμου: Μακρίδης, Γοργάκης, Κακούτης (46' Αντιμίρ), Αφράτης, Κολλινιάτης, Ντούτης, (46' Κάλφας), Χακραμα, Κατσαδούρος (69' Τσαλάκου), Πετούσης, Χρηστου.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (72' λ.τ. Γκούμας), Φαζός, Νάστος, Σαχινίδης (67' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί (86' Φουκαράκης), Καλέ.

Διαιτητής: Δραγατής (Ανατολικής Αττικής)
Α' Βοηθός: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)
Β' Βοηθός: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής: Τζωτρτζάκος (Δυτικής Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.