Header Ads

Header ADS

Βράβευση Τόμας Πέκχαρτ - Best Goal

Το βραβείο του Best Goal της 29ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Τόμας Πέκχαρτ της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε:

«Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αλλά είχα επίσης πετύχει ένα πολύ καλό στο τσέχικο πρωτάθλημα και απ' όσο θυμάμαι ήταν σχεδόν όπως αυτό. Πήγα πάνω στη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δουλειά ενός επιθετικού είναι να έχει ένστικτο. Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ των αμυντικών, αλλά με τακουνάκι κατάφερα και σκόραρα.»

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που σύγκριναν την κίνησή του στο πρώτο γκολ που πέτυχε, με ανάλογες κινήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο Ζλάταν Ίμπραΐμοβιτς, υποστήριξε:

«Ήταν το είδωλό μου (ο Ίμπραΐμοβιτς), όπως και ο Ανρί, όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να του μοιάσω. Είναι όμως πολύ καλύτερος από μένα, δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο. Όταν ήμουν όμως νέος, αλλά ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ πως σκοράρει σε βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ένας απ' τους αγαπημένους μου παίκτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.