Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Ηλυσιακός 2-0

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του ΟΦΗ, η Κρητική ομάδα κέρδισε 2-0 τον Ηλυσιακό και έκανε το ένα απο τα δυο βήματα που χρειάζεται ακόμη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Μπροστά σε 5 περίπου χιλιάδες θεατές στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ πρόσφερε και πάλι θέαμα στους φιλάθλους του, με το 2-0 να αδικεί την προσπάθεια του.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με τέρμα απο τον Πόποβιτς με σουτ απο 25 μέτρα και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καλέ στο 50', ενώ είχε και δοκάρι με φάουλ του Φραγκουλάκη στο 6' αλλά και πολλές καθαρές ευκαιρίες να σκοράρει, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Με δυο νίκες στα τελευταία παιχνίδια (με τους Τράχωνες Αλίμου εκτός έδρας στις 8 Μαΐου και με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ στις 15 του μήνα) ο ΟΦΗ είναι πρωταθλητής ότι και να γίνει. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής διακόπτεται για μια εβδομάδα λόγω Πάσχα και στον ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία της ανασύνταξης, ενόψει των δυο τελευταίων αναμετρήσεων της χρονιάς.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2015-2016
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 28η

Αναμέτρηση: ΟΦΗ - Ηλυσιακός 2-0
Ημερομηνία: Κυριακή 24 Απριλίου 2016
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: «Γεντί Κουλέ»
Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Σινιοράκης, Βυζιργιανάκης

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (64' Μπουρσέλης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (72' Σαχλαμάκης), Χαντί (67' Φαμπίνιο), Καλέ.

Στον πάγκο: Μπολάκης,Γκούμας, Φαμπίνιο, Κασμερίδης, Φαζός, Μπουρσέλης, Σακλαμάκης.

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Μεξης, Ζατζηγιαννακός, Σίσκος, Μπίρης, Αμανατίδης (68' Φλέγκας), Τζώρτζης, Σταύρου, Ιωάννου (46' Σαμπανάι), Θανόπουλος (54' Στρίγγας), Πουλάκος.

Στον πάγκο: Φούντας, Στρίγγας, Σαμπανάι,Κουρεπίνης, Φλέγκας, Παπαδημητρίου, Κατσίγιαννης.

Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα δώσει αύριο - Μεγάλη Δευτέρα (24/04, 17:00) ο ΟΦΗ. Στο φιλικό αυτό ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.