Header Ads

Header ADS

Μυστακίδης: "Ήμασταν πολύ καλοί"

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Καλλονής κι αφού παρέλαβε το βραβείο του μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου που βρέθηκαν στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός άσος...

Για τον τραυματισμό του: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχω, θα δούμε αύριο στην μαγνητική. Δεν είναι βαριάς μορφής νομίζω, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά δεν άκουσα κάτι από το πόδι μου.»

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής και την εμφάνιση: «Ήμασταν πολύ καλοί. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας.»


Για την δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ μετά την αλλαγή προπονητή: «‘Είναι κάτι άκρως θετικό για τον προπονητή, εμάς τους παίκτες και τον κόσμο. Έχουμε άλλη ψυχολογία, κερδίσαμε εύκολα στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι σημαντικό για τη συνέχεια.»

Για την διακοπή που ακολουθεί: «Θα λείπουν περίπου 10 παίκτες. Όσοι μείνουμε εδώ θα δουλέψουμε με τον προπονητή, για να δεθούμε πιο πολύ.»

Για την αλλαγή συστήματος: «Ο καθένας μπορεί να πει αν του αρέσει το 4-3-3 ή το 3-5-2. Ο προπονητής επιλέγει το σύστημα και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε.»

Για το τέρμα που σημείωσε: «Ήταν ιδιαίτερο γιατί έχει γενέθλια η μητέρα μου σήμερα και το αφιερώνω σε αυτήν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.