Header Ads

Header ADS

Ερνάνι: "Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή"

Διαβάστε τι δήλωσε ο σκόρερ του Ολυμπιακού στην Τρίπολης, Ερνάνι, για την νίκη επί του Αστέρα...

-Για τα δύο πρώτα του γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έβαλα τα πρώτα μου γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Είχα σκοράρει στο Κύπελλο. Δεν το είχα καταφέρει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Αφιερώνω τα γκολ μου στην ομάδα.»

-Αν είχε έξτρα κίνητρο για να αποδείξει ότι μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα φέτος: «Πραγματικά. Από τη στιγμή που κερδίσαμε και μαθηματικά τον τίτλο είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες. Και για μένα είναι σημαντικό και για όλους τους παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.»

-Εάν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν: «Περιμένω πρώτα να τελειώσει η χρονιά και να πάνε όλα καλά. Μετά το τέλος της θ' αρχίσω να το σκέφτομαι.»

-Για το ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να δουλεύει καλά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως όλη τη χρονιά. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλουμε να τελειώσουμε και να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές.»

-Τι τίτλο θα έβαζε στην δική του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά άρχισε με μεγάλες προσδοκίες. Δεν πήγε όπως την είχα προγραμματίσει. Δυσκολεύτηκα πολύ στην προσαρμογή. Πλέον θέλω να ολοκληρωθεί με ωραίο τρόπο.»

-Εάν του λείπει λίγη τύχη: «Νομίζω ναι. Πρέπει να συνδυάζεται η τύχη και η ποιότητα. Δεν αρκεί να είσαι καλός παίκτης πρέπει να έχεις κι άλλα πράγματα. Η τύχη ίσως είναι ένα απ' αυτά.»

-Για το ποια ασίστ από τις δύο του άρεσε περισσότερο: «Και οι δύο αφού οδήγησαν σε γκολ.»

-Εάν πιστεύει ότι ο Φορτούνης μπορεί να χαρακτηριστεί ο ηγέτης του Ολυμπιακού στα 25 του χρόνια: «Ναι, το πιστεύω. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Έχει μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού. Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει ένας μεγάλος ηγέτης του Ολυμπιακού.»

-Εάν πιστεύει ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι η χρονιά του: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες συνεχώς προσπαθούν να βελτιώνονται. Προσπαθούν για το καλύτερο. Να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλουν να δείχνουν την καλύτερη εικόνα στους φιλάθλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.