Header Ads

Header ADS

Χαρίσης: "Δύσκολο ματς με Παναθηναϊκό"

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Χαρίσης, μίλησε στην κάμερα του Novasposrts με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής, για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και την αισιοδοξία του για την συνέχεια...

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ίσως στη δυσκολότερη στιγμή φέτος. Τώρα το θέμα δεν είναι να πούμε ότι θα το ανατρέψουμε, όπως έχουμε πει και τις προηγούμενες φορές. Το θέμα είναι να δουλέψουμε, να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας και να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.»

Για το από που αντλεί ελπίδα: «Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και πολύ καλό υλικό στην ομάδα. Μπορεί να αξιοποιηθεί σωστά. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, πρώτα εμείς οι ποδοσφαιριστές, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε μέσα στη χρονιά.»

Για τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ομάδα: «Θεωρώ ότι για αυτή την εικόνα της ομάδας, οι πρώτοι που φταίμε είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές και μετά οι υπόλοιποι. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε επαγγελματικές ομάδες, αλλά το θέμα είναι κυρίως, τι κάνουμε εμείς.»

Για το αν έχει περισσότερη σημασία η συγκέντρωση ή η αγωνιστική ετοιμότητα: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν ντέρμπι. Να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.»

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και στην έδρα του είναι πάρα πολύ καλός. Θα είναι δύσκολο.»

Για τα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Νομίζω πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κερδίσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.