Header Ads

Header ADS

Βράβευση Λεοζίνιο MVP και Best Goal

Τα βραβεία των MVP και Best Goal της 22ης αγωνιστικής απονεμήθηκαν στον Σάλες Λεοζίνιο του Ηρακλή, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησαν το μέλος της διοίκησης Ιορδάνης Στράντζαλης και ο Μιχάλης Παλαιοβράχας, εκ των χορηγών της ομάδας. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή δήλωσε:

«Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος. Θέλω να πω "ευχαριστώ" στον Θεό και στην οικογένειά μου που είναι εδώ μαζί μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κερδίσω τα βραβεία. Επίσης ευχαριστώ και τον κόσμο που με ψήφισε. Δουλεύω καθημερινά για να είμαι δυνατός. Ο στόχος μου, όταν ήρθα εδώ στον Ηρακλή ήταν να δίνω το καλύτερο για την ομάδα και να βοηθώ. Δεν περίμενα να κατακτήσω το βραβείο. Αυτό όμως είναι το αποτέλεσμα των κόπων μου.»

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη που πήρε ο Ηρακλής, είπε: «Είμαι χαρούμενος για αυτό που κάναμε ενώ και ο κόσμος στον δρόμο, μου λέει "μπράβο". Είχα μάθει και πριν ότι η ομάδα είχε αρκετά χρόνια να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και τώρα που κερδίσαμε ξανά, είμαι χαρούμενος.»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πέρασε και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα άλλο επίσης δύσκολο ματς με την ΑΕΚ που και αυτή είναι πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.»

Για το ότι είναι αριστεροπόδαρος ενώ το γκολ το έβαλε με το δεξί, είπε: «Εξαρτάται από τη στιγμή του αγώνα. Το καλό μου πόδι είναι το αριστερό, εκείνη τη στιγμή όμως, έπρεπε να χρησιμοποιήσω το δεξί και αυτό έκανα.»

Για την συνέχεια και τους στόχους που βάζει ο Ηρακλής είπε: «Είπα και πριν ότι πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Μετά την ΑΕΚ έχουμε τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.»

Για το πού αφιερώνει τα βραβεία είπε: «Στον Θεό, στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.