Header Ads

Header ADS

Βράβευση Κώστα Φορτούνη

Τα βραβεία των MVP και Best Goal της 20ής αγωνιστικής απονεμήθηκαν στον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι μία τιμητική διάκριση. Αλλά από 'κει και πέρα κοιτάζω πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει η ομάδα είμαι και εγώ χαρούμενος. Και οι διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο είναι πάντα κάτι πολύ καλό.»

Αναφορικά με το γκολ που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ στο ματς των Ιωαννίνων το οποίο ψηφίστηκε «best goal» της 20ης αγωνιστικής, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν ένα όμορφο γκολ, το οποίο συνδυάστηκε με μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, ένα διπλό. Εύχομαι να πετύχω και άλλα γκολ στη συνέχεια.»

-Έψαχνες το γκολ με εκτέλεση φάουλ; «Ήταν κάτι το οποίο δουλεύουμε συχνά στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που το έβγαλα στο γήπεδο, μέσα στον αγώνα.»

-Διαβάσαμε πρόσφατα μία συνέντευξη του Γιώργου Δαρίβα, ο οποίος σε σύγκρινε με τον Θανάση Μπέμπη. Πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό για εσένα; «Σίγουρα, με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο να λένε αυτά τα πράγματα για εμένα. Θέλω να δικαιώσω αυτούς που τα λένε. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμα περισσότερα πράγματα.»

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Φορτούνης είπε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να το πάρουμε για τον κόσμο πάνω από όλα, για τον πρόεδρό μας. Το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.