Header Ads

Header ADS

Βράβευση Εσιέν - Best Goal 19ης αγωνιστικής

Το βραβείο του Best Goal της 19ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάικλ Εσιέν του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας Κ13, Μανώλης Παπαδάκης.

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Δεν σκοράρω πολλά γκολ, αλλά όταν το κάνω σιγουρεύομαι ότι είναι καλό! Είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να προσφέρω πολλά περισσότερα στον Παναθηναϊκό.»

Από την πλευρά του ο Παπαδάκης είπε: «Είμαι χαρούμενος που έδωσα το βραβείο στον Εσιέν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον πλανήτη. Είναι χαρά μας που είναι στον Παναθηναϊκό. Χαρά για τους συμπαίκτες, τον κόσμο, τους προπονητές και τους παίκτες της Ακαδημίας. Γενικότερα είναι ένα ίνδαλμα και όλα τα παιδιά έχουν όνειρο να γίνουν και αυτοί σαν εκείνον και γιατί όχι ακόμα καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι που ανήκει στην ομάδα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.