Header Ads

Header ADS

Βίτορ: "Δεν ξέρω τίποτα για Ολυμπιακό"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, μίλησε -αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο- στην Μικτή Ζώνης της Τούμπας, εκφράζοντας τις απόψεις του σχετικά με την ισοπαλία - πρόκριση κόντρα στους "κυανέρυθρους"...

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο: «Η πρόκριση είναι που μετράει. Κανείς δε θα μας έλεγε μπράβο αν παίζαμε καλά και αποκλειόμασταν. Δεν κάναμε από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ήμασταν αρκετά κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Πήραμε ψυχολογία από την πρόκριση, θα κάτσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας για τα επόμενα παιχνίδια.»

Για τον αντίπαλο που θέλει στην κλήρωση: «Δε θα ήθελα να διαλέξω κάποιον γιατί το θεωρώ κακή τύχη. Είναι και οι τρεις καλές ομάδες.»

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στην ομάδα κόντρα στους "κυανέρυθρους": «Δεν υπήρχαν πολλά θετικά σημεία από το σημερινό παιχνίδι. Ίσως το ότι δε δεχτήκαμε γκολ να είναι ένα από αυτά. Η ουσία είναι πως δεν παίξαμε καλά.»

Για την συνεργασία του με τον Χατζηισαΐα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Βρισκόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να δέσουμε περισσότερο. Μιλάμε διαρκώς μέσα στο γήπεδο, για να συνεργαστούμε καλύτερα.»

Για τα δημοσιεύματα περί Ολυμπιακού: «Δε γνωρίζω τίποτα απολύτως. Ότι ακούω είναι αυτά που μου μεταφέρουν διάφοροι.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.