Header Ads

Header ADS

Τούντορ: "Έχουμε κίνητρο με Ολυμπιακό"

Λιτός και περιεκτικός ο Ίγκορ Τούντορ στις καθιερωμένος δηλώσεις στην κάμερα του Novasports, λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός...

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Έδωσα τρεις ημέρες ρεπό στους παίκτες, καθώς θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο, όχι τόσο για την σωματική κούραση όσο για την πνευματική ηρεμία. Ξεκινήσαμε από την Τετάρτη και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής. Δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε τον αγώνα.»

Για το ποια θα είναι η κατεύθυνση που θα δώσει στην ομάδα του για την συνέχεια: «Αν και τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν καλά, είδα μερικά καλά πράγματα. Μία ομάδα που δεν παραιτείται, μία ομάδα που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και παλεύει για 90 λεπτά. Τώρα δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, αλλά συγκέντρωση.»

Για τις αλλαγές στο ρόστερ, με την φυγή του Ρικάρντο Κόστα και την απόκτηση του Χατζηισαΐα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τις μεταγραφές. Αυτές είναι επιλογές που έκανε το κλαμπ»

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να πω κάτι για μία ομάδα που έχει μόνο μία ισοπαλία μέχρι τώρα.»

Για την προσέγγιση στο ντέρμπι: «Είναι ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες έχουν να αποδείξουν πολλά. Έχουμε κίνητρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.