Header Ads

Header ADS

Πέλκας: "Θέλω να βάλω γκολ και στην Τούμπα"

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Χατζηισαΐα - Πέλκα - Κοροβέση, μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Super League...

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στάθηκε στο λάθος του στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού αλλά και στην αντίδραση της ομάδας δηλώνοντας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε κρύα, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, φάγαμε κι άλλο αλλά δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σημαίνει κάτι η ανατροπή.

Δουλεύουν όλοι, όσο μπορούμε θα τα φτιάξουμε όλα και θα πάνε καλά τα πράγματα. Έκανα ένα λάθος, δεν το έβαλα κάτω. Το πάλεψα, το παλέψαμε όλοι. Συγχαρητήρια, μπορούσαμε το νικητήριο γκολ. Οι απουσίες μετράνε, αλλά θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.»

Από την μεριά του ο εκ των σκόρερ του "δικέφαλο", Δημήτρης Πέλκας, στάθηκε στην ομιλία του Τούντορ στο ημίχρονο και στον χαρακτήρα της ομάδας: «Το σημαντικό είναι ότι πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν μπήκαμε καλά δεχθήκαμε γκολ και ο Παναθηναικός έκανε ευκαιρίες. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και παλέψαμε. Μας είπε δεν τελείωσε τίποτα ο προπονητής στο ημίχρονο, άλλωστε το ματς ήταν ακόμα 1-0.

Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν ατυχία, αλλά με το γκολ του Τσίμιροτ πήραμε τα πάνω μας και μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δεν θα το έλεγα είναι θέμα τύχης, και στα τρία ντέρμπι με την πρώτη ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, αδικούμε τους εαυτούς μας έτσι.

Είναι καθαρά θέμα τύχης, τυχαίνει να σκοράρω μόνο εκτός θέλω πολύ να βάλω γκολ στην Τούμπα και έχω χάσει ευκαιρίες και είμαι απογοητευμένος για αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο, πρέπει να αντέχεις τις ευθύνες, είναι σημαντικό να βγεις δυνατός από αυτό, να δουλεύεις καθημερινά και να βελτιώνεσαι μέσα από τους αγώνες και να γίνεις πιο δυνατός.

Πρέπει όλα να βελτιωθούν και αυτό θα ξεκινήσει από εμάς, μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, δεν είναι ωραίο να υπάρχει γκρίνια, αλλά για αυτό ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε όλοι προσπάθεια για να ανεβάσουμε την ομάδα. Είναι λάτρης της πειθαρχίας ο Τούντορ και θέλει να είμαστε σοβαροί συνέχεια. Θέλει να βελτιώνεται γιατί και αυτός είναι μικρός, όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από αυτό.»

Τέλος ο Νίκος Κοροβέσης αναφέρθηκε στην ψυχολογική ώθηση που πήραν οι ποδοσφαιριστές από το γκολ του Τσίμιροτ: «Η ομάδα έβγαλε αντίδραση αν και δέχθηκε ένα γρήγορο τέρμα. Θα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε πλήρως και να μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα ωραίο γκολ με τον Τσίμιροτ και πήραμε τα πάνω μας. Είναι αλήθεια, πληρώνουμε το παραμικρό λάθος. Κάποια στιγμή θα γυρίσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.