Header Ads

Header ADS

Κίτσιου: "Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης"

Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Κίτσιου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports, μιλώντας τόσο για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής όσο και για την γενική κατάσταση του "δικεφάλου" το τελευταίο διάστημα...

Για την πρόκριση επί του Πανιωνίου: «Ήταν μία δύσκολη πρόκριση και αυτό που μένει είναι ότι πήγαμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένα στόχος μας και είμαστε μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε το κύπελλο.»

Για το αν μένει κάτι περισσότερο από την πρόκριση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ήμασταν πολύ καλοί και νομίζω ότι μένει μόνο η πρόκριση. Την κρατάμε και συνεχίζουμε.»

Για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από τους άλλους δύο αλλά νομίζω εξαρτώνται πολλά από την κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε τότε.»

Για το αν προσπαθούν να διορθώσουν κάτι συγκεκριμένο: «Υπάρχει σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και είναι οι τραυματισμοί. Από την στιγμή που λείπουν πολλοί παίκτες, είναι δύσκολο να δουλέψει η ομάδα όπως πρέπει. Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας και νομίζω ότι μέχρι τα Play Offs θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.»

Για τον Χατζηισαΐα: «Ο Χατζηισαΐας είναι Έλληνας και κοντά στην ηλικία μου, οπότε επικοινωνούμε καλύτερα στα πρώτα παιχνίδια. Ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.»

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τόσο για μας, όσο και για τον κόσμο μας. Όλο θεωρώ ότι εξαρτώνται από την ομάδα μας. Αν είμαστε καλοί πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

Για τον Ηρακλή: «Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα αν είμαστε σωστοί. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, αλλά όλα εξαρτώνται από μας.»

Για το αν παίζει περισσότερο ρόλο η τακτική ή η συγκέντρωση: «Δουλέψαμε δύο μέρες, που είναι μικρό διάστημα, αλλά αρκεί. Αν δώσουμε το 100%, με προσήλωση στην τακτική και πάθος, θα φτάσουμε στην νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.