Header Ads

Header ADS

Κ20: Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-2

Τέλος πήρε το αήττητο σερί πέντε αγώνων των Νέων του Παναθηναϊκού, καθώς έχασαν με 2-0 από εκείνους της Ξάνθης, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League K20. Η Ξάνθη προηγήθηκε με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, όταν σε μια αντεπίθεση και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος βγήκε τετ τετ με τον Κότσαρη και με πλασέ έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος, καθώς το μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι και στο 76ο λεπτό, μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου και λάθος γύρισμα ο Σαμπανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου (79' Σιλβεστρίδης), Μίγγος, Κουντουριώτης (61' Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β, Πίσπας (61' Λάμπρου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Ξάνθη: Σταθάκης, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Πουλουκτσής, Κώστας (88' Βαφειάδης), Μπουνταγκίδης, Καπτέλι (52' Δημητριάδης), Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (68' Σαμπανίδης), Φασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.