Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Διαπιστεύσεις με ΑΕΚ

To γραφείο τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΠΑΕ ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (7 Φεβρουαρίου) στο γήπεδο του Περιστερίου, γνωστοποίησε τα ισχύοντα για τα ΜΜΕ:

- Οι δημοσιογράφοι του Γραπτού - Ηλεκτρονικού Τύπου και Τηλεοπτικών Καναλιών (που ΔΕΝ έχουν τα δικαιώματα του αγώνα) και που διαθέτουν στην κατοχή τους ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα εισέλθουν με την επίδειξη της ταυτότητας από τη Θύρα 7Α στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

- Οι δημοσιογράφοι των Ραδιοφωνικών Σταθμών πρέπει να υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση media@atromitosfc.gr ή στην pkatonis@gmail.com για θα εισέλθουν από τη Θύρα 3.

- Oι δημοσιογράφοι του Γραπτού/Ηλεκτρονικού Τύπου που ΔΕΝ διαθέτουν ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα υποβάλλουν αίτημα διαπίστευσης στο media@atromitosfc.gr ή στο pkatonis@gmail.com για να εισέλθουν από την Θύρα 7Α.

- Oι φωτογράφοι θα εισέλθουν από τη Θύρα 2 με την προσκόμιση της ταυτότητας τους για να παραλάβουν το ειδικό γιλέκο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων διαπίστευσης λήγει την Πέμπτη (4 Φεβρουαρίου) και ώρα 22:00. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, αιτήματα ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.

H ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΘΥΡΑ 2) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (5 Φεβρουαρίου) ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20:00 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (6 Φεβρουαρίου) ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΗΜΕΡΑ) ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ!.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.