Header Ads

Header ADS

Βράβευση Μανιά - MVP 19ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μιχάλη Μανιά του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο βοηθός προπονητή Γιώργος Γεωργουλοπουλος.

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε: «Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο που ήταν πίσω απο αυτή τη νίκη, δηλαδή το τεχνικό μας επιτελείο, γιατί ήμασταν όλοι MVP. Και ο Σταύρος (σ.σ. Τσουκαλάς) ήταν πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι και μακάρι να έρθουν και άλλα βραβεία.»

Για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική είπε: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με το εθνόσημο. Μακάρι καποια στιγμη να μου δώσει δύναμη ο Θεός να το πετύχω.»

Από την πλευρά του ο Γεωργουλόπουλος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύω τον Μιχάλη γιατί μεσα απο την βράβευσή του αποδεικνύεται ότι η ομάδα είχε καλή απόδοση και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μέσα απο την καλή απόδοση κάποιοι αθλητές ξεχωρίζουν. Ο Μιχάλης ξεχωρίζει στα τελευταία παιχνίδια καθώς είναι ένας αθλητής με σπουδαία προσόντα και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.