Header Ads

Header ADS

Βραβεύσεις Μπαρμπόσα, Ανέστη, Γιόχανσον

Τα βραβεία των MVP και Best Goal της 17ης αγωνιστικής απονεμήθηκαν στους Γιάννη Ανέστη και Έλντερ Μπαρμπόσα της ΑΕΚ, νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησαν ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Μανώλης Βαβουράκης.

Μετά την βράβευσή του ο Ελντερ Μπαρμπόσα δήλωσε: Αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία όταν γνωρίζω ότι το γκολ που πέτυχα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γκολ, είτε για ένα απλό γκολ, εμένα με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενο. Το καλύτερο θα είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Είτε σκοράρω εγώ, είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης μου είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Ο Γιάννης Ανέστης είπε: Αυτό το βραβείο αποτελεί δικαίωση της δουλειάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στα άτομα που αγαπώ και είναι δίπλα μου αυτό τον καιρό. Θα συνεχίσω να δουλεύω, για να μπορέσω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το βραβείο συνδυάζεται με νίκη της ομάδας και έχει μεγαλύτερη αξία. Με αυτό το βραβείο φάνηκε ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια.

Από την πλευρά του ο Ατματσίδης είπε: Ο Ανέστης έχει τεράστια σωματικά προσόντα, αλλά δεν αρκούν για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για να υπερασπιστεί τόσο την εστία της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής ομάδας. Τα τελευταία χρόνια πάσχουμε ως χώρα στη θέση του τερματοφύλακα. Βέβαια υπάρχουν κάποια ταλέντα και ευελπιστούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να μην έχει πρόβλημα και η Εθνική. Φυσικά υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας καλός και σταθερός τερματοφύλακας, όπως ο Καρνέζης, αλλά δε φτάνει ένας. Χρειαζόμαστε κι άλλους για την Εθνική ομάδα.

Το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Ντάνι Ιορδάνου (εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ).

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε: Είχα πετύχει ένα υπέροχο γκολ σ' εκείνο το ματς. Έκανα μια καλή κούρσα και δέχθηκα τη μπάλα από τον Μπαρμπόσα. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη. Με τη νέα θέση έγινε πιο εύκολο για μένα το να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή με τη νέα θέση και συνήθως με βοηθάει να δημιουργώ ευκαιρίες, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά και να σκοράρω.

Τέλος ο Σουηδός άσος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του βραβείου ως ο MVP της αγωνιστικής: Ο πρώτος μου στόχος δεν ήταν να κατακτήσω πολλά βραβεία, αλλά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι το πέτυχα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω και στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Ιορδάνου υποστήριξε για τον Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Γιόχανσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που τιμά γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την ομάδα μας. Δε χρειάζεται να λες πολλά για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Ούτε ο ίδιος άλλωστε το επιθυμεί. Ότι έχει να κάνει το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια κοντά μας, να είναι υγιής και να “γευθεί” τους τίτλους που του αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.