Header Ads

Header ADS

Τζαβέλλας: "Καλό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου στην Μικτή Ζώνη της Νέας Σμύρνης αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε μετά το 1-0 να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ για να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την πρόκριση για εμάς. Δεχθήκαμε ένα όμορφο γκολ. Ήταν δύσκολο να μην το δεχτούμε νομίζω. Καλό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε. Υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο θα περιμένει, είναι αρκετά αργότερα. Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται, πρέπει να παίξει κάποιος άλλος.

Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Εφόσον υπάρχουν, μπαίνουν κάποια άλλα παιδιά. Νομίζω σήμερα όποια παιδιά μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Παίξαμε σχετικά καλά σήμερα, θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, όμως αγωνιστήκαμε 2.5 μέρες μετά το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε ευχαριστημένοι, κρατάμε κάποια θετικά και συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι ότι δε δεχόμαστε ευκαιρίες, ξεκινάμε από εκεί. Πέρυσι ο αντίπαλος είχε 8-10 τελικές σε κάθε παιχνίδι.

Καταφέραμε να το περιορίσουμε αυτό. Κάποιες φορές με κάποια ατομικά λάθη και λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης τα δεχόμαστε. Αυτά πρέπει να τα περιορίσουμε. «Η ομάδα πρέπει να βρει ηρεμία πρώτα από όλα γιατί μην ξεχνάμε ότι και στο δεύτερο παιχνίδι ο Πανιώνιος θα είναι καλύτερος. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στον ημιτελικό και στον τελικό, θα αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Χρειαζόμαστε δουλειά. Η σεζόν είναι μεγάλη και τα Play Offs και το Κύπελλο χρειάζονται συγκέντρωση.

Πρέπει να διαχειριστούμε τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο, έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά στην ομάδα. Τα παιδιά αυτά έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που περιμέναμε. Πρέπει να τα βοηθήσουμε, αυτά βοηθούν όσο μπορούν την ομάδα και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Όταν μία ομάδα έχει δύο συνεχόμενα τέτοια αποτελέσματα, σίγουρα το κλίμα δεν μπορεί να είναι καλό, δεν μπορεί κανείς να είναι ευτυχισμένος. Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση μετά από αυτά και αυτήν πρέπει να την αντέξουμε. Οι μεγάλες ομάδες έτσι είναι, αν δεν μπορείς να αντέχεις στην πίεση δεν μπορείς να είσαι σε αυτές. Αυτή τη στιγμή ο Μπερμπάτοφ λείπει από την ομάδα, αυτά τα τρία παιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας, να μας βοηθήσει και όταν είναι πίσω θα ξανασυζητήσουμε με καλύτερες ερωτήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.