Header Ads

Header ADS

Τούντορ: "Ο διαιτητής ήταν απίστευτος"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια για την 16η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίγκορ Τούντορ στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του αγώνα...

Για την αναμέτρηση: «Όταν προηγείσαι ως το τέλος του αγώνα και τελικά δέχεσαι γκολ στο 90', τότε αυτός ο αγώνας σου αφήνει πικρή γεύση. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν μου άρεσε ούτε ένα λεπτό από το πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι΄ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες. 

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ήταν ότι οι αντίπαλοι ήταν σε κλειστούς χώρους καλύτεροι και οι μέσοι μας δεν κατάφεραν να παίξουν πιο γρήγορα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Χάσανε πολλές μπαλιές στην μεσαία γραμμή και οι αντίπαλοι βγαίναν εύκολα στην αντεπίθεση εκεί όπου μας έσωσε ο Όλσεν.»

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις: «Ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες μας.Ο Σάμπο παίζει σε όλη του την καριέρα ως ακραίος, ενώ τον Βίτορ ήθελα να τον ξεκουράσω για να πάρει κάποιες ανάσες γιατί έχει παίξει πολλά ματς σε λίγες ημέρες.»

Για τον αντίπαλο: «Όσα παιχνίδια έχω δει της Ξάνθης αυτό ήταν το καλύτερο της. Ελπίζω να την δω και στα υπόλοιπα έτσι.»

Για την εμφάνιση του Όλσεν: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά σήμερα ήταν καλός.»

Για τον διαιτητή: «Σήμερα η Ξάνθη ήταν πιο σκληρή αλλά αν δει κανείς τις κάρτες θα νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κλωτσούσε. Ο διαιτητής ήταν απίστευτος.»

Για τους Χαρίση και Τσίμιροτ: «Ίσως τους βοηθήσει αυτός ο αγώνας για να δουν τι έφταιξε και να βελτιωθούν.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.