Header Ads

Header ADS

Τούντορ: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, μίλησε στην κάμερα του Novasports σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κροάτης κόουτς...

Για το αν θα δουλέψει με τους παίκτες του τις δύο μέρες που έχει στην διάθεση του μέχρι την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια σε κάτι καινούργιο ή θα τους ξεκουράσει: «Θα δούμε την κατάσταση με τους τραυματισμούς. Αν μπορούσα θα επέλεγα την ίδια ομάδα, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί οι Λέοβατς και Τζαβέλλας έχουν κάρτες, ενώ ο πρώτος είναι και τραυματίας. Θα ήθελα πολύ να επιβεβαιώσουμε την καλή μας φόρμα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα κερδίσαμε τα τέσσερα και είχαμε και μία ισοπαλία. Επίσης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι το αναγνώρισαν, έτσι συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο.»

Για τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης κόντρα στην Βέροια: «Κερδίσαμε εκτός έδρας και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Εξαρτάται από εμάς. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πάρουμε την νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.