Header Ads

Header ADS

Το ντέρμπι Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΕΚ από την ΕΡΤ2

Αύριο - Σάββατο (16 Ιανουαρίου), στις πέντε το απόγευμα (17:00) το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την συχνότητα της ΕΡΤ 2 το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Α2 Ανδρών volley μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης". 

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 2η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς (δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο και αήττητη Κύζικο), έχοντας 9 νίκες και 1 ήττα (αμφότερες έχουν ηττηθεί από την Κύζικο) και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική στην μάχη της ανόδου.

«Είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες (Ηρακλής Χαλκίδας, Κύζικος, ΑΕΚ, Εθνικός) και στα μεταξύ μας παιχνίδια θα κριθούν όλα. Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά μας», δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης και συμπλήρωσε:

«Για την ομάδα μας, αλλά και για την πόλη της Χαλκίδας η αυριανή ημέρα είναι ξεχωριστή και λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα και αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και την ΕΡΤ για αυτή την πρωτοβουλία. Ο κόσμος της Χαλκίδας έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και πέρα από την ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι οι γεμάτες κερκίδες θα είναι η καλύτερη εικόνα που θα στείλουμε σε όλη την Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ.»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ένωσης Νίκος Μπουτσουρής σημείωσε: «Η μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα δείχνει ότι είμαστε δύο ομάδες ισοδύναμες. Έχουμε χάσει κι οι δύο, με το ίδιο σκορ μάλιστα από την Κύζικο και φαίνεται να υπάρχει μια ισορροπία. Σίγουρα είμαι σημαντικό ματς και παρόλο που είναι νωρίς ακόμη ο νικητής θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα για την διεκδίκηση των δύο θέσεων που οδηγεί στα πλέι οφς της ανόδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.