Header Ads

Header ADS

Το έχει ξανακάνει ο Iglesias

Διαβάστε τους αριθμούς και τα στατιστικά μετά τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ Καλλονής (3-1) για την 18η αγωνιστική της Super League...

#13 γκολ για τον Απόστολο Γιάννου στην φετινή Super League. Ο επιθετικός του Αστέρα σκόραρε κόντρα στην Καλλονή, έκανε το 2-1 και βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα.

#2 Ο Απόστολος Γιάννου χρειάζεται 2,4 προσπάθειες για να πετύχει ένα γκολ και βρίσκεται στην 2η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ με 2,3.

#2 τέρματα πέτυχε κόντρα στην Καλλονή ο Matias Iglesias και έφτασε τα 3 τη φετινή σεζόν με την φανέλα του Αστέρα σε 16 συμμετοχές.

#2 Είναι η δεύτερη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε έναν αγώνα ο Matias Iglesias στο πρωτάθλημα της Super League. Η πρώτη ήταν με την φανέλα του Ατρόμητου στις 14/12/2013 όταν είχε σημειώσει τα τέρματα της νίκης στην έδρα του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 1-2.

#1 Από μία ασίστ μοιράστηκαν στον αγώνα με την Καλλονή οι Bertoglio και Stanisavljevic.

#5 Στην πρώτη πεντάδα της Super League στην κατηγορία των αποκρούσεων μπήκε ο Γιώργος Μπαντής με 47.

#24 τέρματα έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας και έχει την 5η καλύτερη επίθεση πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

#2 Ο Αστέρας με 208 τελικές προσπάθειες βρίσκεται στην 2η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας πίσω από τον Ολυμπιακό.

#99 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Braian Lluy με τη φανέλα του Αστέρα και βρίσκεται στην 9η θέση του ΤΟP-10. Ο Αργεντινός μπακ κυνηγά τον Σάββα Τσαμπούρη που έχει 101.

#27 χρονών, 6 μηνών και 29 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας των ποδοσφαιριστών του Αστέρα που έπαιξαν κόντρα στην Καλλονή με τον αντίπαλο να έχει μόλις 9 ημέρες λιγότερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.