Header Ads

Header ADS

Τι είπε ο Τούντορ για τον Μπερμπάτοφ;

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι είπε για το παιχνίδι, για την εμφάνιση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αλλά και για το θέμα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ...

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν καλή επίδειξη χαρακτήρα, χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό πριν τον επαναληπτικό. Ξέραμε πως θα κυλήσει κάπως έτσι το παιχνίδι. 

Θα ήταν δύσκολο να αναζητήσεις το καλό ποδόσφαιρο σε ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά το σημαντικό είναι πως ήμασταν σοβαρή ομάδα. Ο αντίπαλος είχε δύο γεμίσματα και πέτυχε ένα γκολ. Το διαχειριστήκαμε συνειδητά όλο αυτό, από δω και πέρα η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο με επιστροφή ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς που θα μας βοηθήσουν στην φυσική κατάσταση και στην ενέργεια εντός αγωνιστικού χώρου.»

Για την επιστροφή του Κόστα και την εμφάνιση του Κοροβέση: «Ο Κοροβέσης είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από εκείνον και από αυτά που βλέπω στο γήπεδο κυρίως γιατί είναι διαφορετικά στις προπονήσεις. Ο Κόστα ξέρουμε ποιος είναι και τι έχει κάνει. Κατάφερε να αγωνιστεί σήμερα με την εμπειρία του γιατί δεν είναι εύκολο μετά από τόσο καιρό και τέτοιον τραυματισμό να αγωνιστείς και να πάρεις ρυθμό.»

Για την πίεση λόγω της ήττας από την ΑΕΚ και την αποβολή του Μπερμπάτοφ: «Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το συνηθισμένο.»

Για την απόδοση του Σκόνδρα μετά και την δημόσια κριτική που του άσκησε: «Αντιλαμβανόμαστε την κριτική διαφορετικά, έχει άλλη σημασία από αυτήν που αντιλαμβάνεστε εσείς, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, το καλός ή κακός έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και την απόδοσή του. Έχουμε διαφορετική οπτική στην κριτική. Σήμερα ήταν καλός και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του.»

Για την συνέντευξη του Μπερμπάτοφ στο Facebook και την γενική παρουσία του Βούλγαρου στον ΠΑΟΚ: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία στο τι γίνεται με τον Μπερμπάτοφ γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής με ένδοξο παρελθόν. Εγώ έχω μία διαφορετική αντίληψη γύρω από το όλο ζήτημα. Έχω 20 ποδοσφαιριστές. 

Στα αποδυτήρια βλέπω 20 ποδοσφαιριστές και εγώ και οι συνεργάτες σκεφτόμαστε και αναλύουμε 30 φορές την κάθε απόφαση πριν την πάρουμε. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να κάνει κάτι το οποίο θα βλάψει και τον εαυτό του και την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά από τον προπονητή και αυτό είναι φυσιολογικό. 

Αυτοί όμως που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα για μένα δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί διότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και τι συμβαίνει και στις προπονήσεις. 

Όλες μου τις αποφάσεις τις παίρνω με γνώμονα το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που η 11άδα να βγαίνει βάσει χρηματικών απολαβών. Δεν γνωρίζω και δεν με απασχολεί πόσα χρήματα παίρνει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Διαλέγω κάθε φορά τους 11 που θεωρώ καλύτερους για το κάθε παιχνίδι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.