Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Μέσα Γκάρι, έξω Γλύκος

Ένα καλό κι ένα κακό νέο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα, ο Παναγιώτης Γλύκος όμως αισθάνθηκε ενόχληση στο σημείο του τραυματισμού του και δεν είναι διαθέσιμος για αύριο. 

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αυριανού ματς εναντίον της Βέροιας. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος στο πλαίσιο του προγράμματος επανένταξης συμμετέχει στα πιο χαλαρά κομμάτια των προπονήσεων. 

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα μετά τα συνεχόμενα 90λεπτα σε μια προσπάθεια του προπονητικού τιμ να γίνει προσεκτική διαχείρισής του ενόψει της συνέχειας της σεζόν. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν, Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Κοροβέση, Μαλεζά, Βίτορ, Χαρίση, Σάμπο, Τζιόλη, Κάτσε, Γκολάσα, Μυστακίδη, Πέλκα, Ζάιρο, Μακ, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.