Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Καλλονή 3-0 (video)

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ τον επαναληπτικό με την Καλλονή και με το 3-0 "κάλυψε" την ήττα του πρώτου αγώνα (με 2-1) στην Μυτιλήνη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έλεγξε από την αρχή το παιχνίδι και κατασκήνωσε έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων από το πρώτο λεπτό, αλλά Κλάους, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ και Χαρίσης δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. 

Με ακόμη καλύτερο ρυθμό μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη και με την αλλαγή του Λέοβατς με τον Μυστακίδη να αποδεικνύεται κομβική, καθώς ο Κατερινιώτης έδωσε ακόμη περισσότερες επιθετικές ενέργειες. 

Από την πλευρά του και σε συνδυασμό με τον Πέλκα έφτασε με καραμπόλες η μπάλα στον Κλάους στο 58' για να ανοίξει ο τελευταίος το σκορ. Ένα λεπτό αργότερα μπήκε στο ματς ο Μπερμπάτοφ. Στο 65ο λεπτό ο Μακ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ μετά από όμορφη ενέργεια του Μυστακίδη και το τελικό 3-0 έγραψε με κεφαλιά ο Μπερμπάτοφ, μετά από κόρνερ του Μακ.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2015-2016
Φάση: 3η (των "16")
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Καλλονή 3-0
Ημερομηνία: Πέμπτη 14/01/2015
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς (Μυστακίδης 46'), Τσίμιροτ (Τζιόλης 75'), Χαρίσης, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο (Μπερμπάτοφ 60′), Αθανασιάδης.

Καλλονή: Δαύκος, Μίκιτς (Τσαμπούρης 46'), Αναστασιάδης, Ούκα, Σπυρόπουλος, Ελλακόπουλος (Καλτσάς 46'), Γιουκάρης, Ξύδας (Ουλγιαννίδης 69'), Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Κάρλσον.

Διαιτητής: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας)
Α' Βοηθός: Κούλα Χασάν (Ξάνθης)
Β' Βοηθός: Σίπκας Ιωάννης (Πέλλας)
4ος: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.