Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την Καλλονή

Με έμφαση στην τακτική και στον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Καλλονή. Ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε ν’ αφιερώσει ξανά την προπόνηση στην τακτική αναλύοντας στην πράξη το στυλ παιχνιδιού που επιθυμεί ν’ ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου ν’ ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα. 

Το πρόγραμμα, λοιπόν, περιελάμβανε ασκήσεις... προσομοίωσης με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να διακόπτει και να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τηΝ συνολική αμυντική λειτουργία. 

Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Ρικάρντο Κόστα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης κι ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε ασκήσεις με τον Σίλβιε Τσάβλινα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στηΝ διάθεσή του για το ματς με την Καλλονή και είναι οι: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Γκολάσα, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μακ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.