Header Ads

Header ADS

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0 (facts & figures)

Facts & Figures από την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Παναιτωλικό (0-0) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...

#2η διαδοχική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που λήγει ισόπαλη δίχως τέρματα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί την 21η Φεβρουαρίου του 2015, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

#15 τελικές είχε ο Πανθρακικός έναντι 1 του Παναιτωλικού.

#5oς εντός έδρας αγώνας του Πανθρακικού που ολοκληρώνεται χωρίς βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης (1η αγ.), την Βέροια (2η αγ.), την ΑΕΛ Καλλονής (4η αγ.) και την Ξάνθη (8η αγ.). Είχαν μεσολαβήσει τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στα οποία οι "πράσινοι" σκόραραν συνολικά 5 γκολ μπροστά στο κοινό τους.

#1 ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αντίκρισε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα Γιώργο Κύζα. Ο λόγος για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

#13 βαθμούς έχει πλέον η ομάδα της Κομοτηνής, έπειτα από 18 ματς πρωταθλήματος.

#762 ο αριθμός των εισιτηρίων, τα οποία διατέθηκαν σε φιλάθλους για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/01), συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.