Header Ads

Header ADS

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Χατζηισαΐας

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (paokfc.gr) ο Χατζηισαΐας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Σταυρούπολης και το 2011 πήρε μία πρώτη γεύση από επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Βατανιάκου στην Football League 2. Η ΑΟ Γλυφάδας την επόμενη σεζόν τον έκανε δικό της. Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για αυτόν, αλλά δεν προχώρησε στην απόκτησή του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έφερε στον Πλατανιά για να τον δοκιμάσει, αλλά δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα του Πλατανιά.

Οι άνθρωποι του γειτονικού ΑΟ Χανιά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ο Χατζηισαΐας έμεινε στην Κρήτη και πήρε από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού. Ολοκλήρωσε την σεζόν με 36 συμμετοχές και ένα γκολ. Εν τέλει αποδείχθηκε ότι ήταν γραφτό να συνεργαστεί με τον Ουζουνίδη και υπέγραψε στον Πανιώνιο. Την πρώτη σεζόν στην Πλατεία προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, αλλά το... ξέσπασμα ήρθε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.