Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο πάρκο Γουδή, η κλήρωση για την ανάδειξη του αγωνιστικού προγράμματος για την τέταρτη (προημιτελική) φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2015-2016. Τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση είναι τα εξής:

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ - Ηρακλής
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν τέσσερις διπλοί αγώνες, εντός και εκτός έδρας για κάθε ομάδα, και γηπεδούχος στην πρώτη αγωνιστική θα είναι η ομάδα κληρώθηκε πρώτη στο κάθε ζευγάρι. Στη δεύτερη αγωνιστική γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες, οι οποίες κατά την πρώτη αγωνιστική ήταν φιλοξενούμενες. Στην πέμπτη (ημιτελική) φάση θα προκριθούν οι τέσσερις νικήτριες μετά την ολοκλήρωση των διπλών αγώνων.

Σε περίπτωση κατά την οποία σε κάποιο ζευγάρι δεν έχει προκύψει ομάδα που να εξασφαλίζει την πρόκρισή της, μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του δεύτερου αγώνα, τότε η πρόκριση θα κριθεί, είτε στη διάρκεια της ημίωρης παράτασης, είτε στην διαδικασία των πέναλτι, εφόσον αυτό απαιτηθεί και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον ΚΑΠ. Και σε αυτή την φάση τα εκτός έδρας γκολ μετρούν ως διπλά.

Οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2016. Οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένοι για τις 3, 4, 10 και 11 Φεβρουαρίου 2016. Το ακριβές και αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.